Ingrediente
- 120 gr mozzarella
- 2 sfecle rosii
- 20 gr rucola
- 20 gr salata rosie
- 1 morcov mediu
- 125 gr iaurt natural
- 10 gr goji
- sare dupa gust
- 2 lingurite crema de otet balsamic
Mod de preparare
Spalam sfecla si o invelim in folie de aluminiu fara a o curata de coaja. O dam la cuptor pentru cca. o ora, verificand cu o scobitoare daca este coapta.
Curatam morcovul si il taiem in fasii lungi. Salata si rucola le spalam si le uscam bine.
Cand sfecla s-a racit, o taiem dupa preferinta in felii subtiri sau cubulete si o asezam pe fundul farfuriei de servit. Punem apoi salata, fasiile de morcov, rucola, mozzarella si presuram deasupra goji.
Amestecam iaurtul cu sare si il punem intr-un castronas alaturi de salata, turnand deasupra picaturi din crema de otet balsamic, apoi cu o scobitoare trasam o linie prin mijlocul picaturilor in asa fel incat sa formam inimioare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu mozzarella, sfecla rosie si goji" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|