Salata cu mozzarella, sfecla rosie si goji

Postat de xana in Salate
13 Mar 2018 | 583 vizualizari

Ingrediente

  • 120 gr mozzarella
  • 2 sfecle rosii
  • 20 gr rucola
  • 20 gr salata rosie
  • 1 morcov mediu
  • 125 gr iaurt natural
  • 10 gr goji
  • sare dupa gust
  • 2 lingurite crema de otet balsamic

Mod de preparare

Spalam sfecla si o invelim in folie de aluminiu fara a o curata de coaja. O dam la cuptor pentru cca. o ora, verificand cu o scobitoare daca este coapta.
Curatam morcovul si il taiem in fasii lungi. Salata si rucola le spalam si le uscam bine.
Cand sfecla s-a racit, o taiem dupa preferinta in felii subtiri sau cubulete si o asezam pe fundul farfuriei de servit. Punem apoi salata, fasiile de morcov, rucola, mozzarella si presuram deasupra goji.
Amestecam iaurtul cu sare si il punem intr-un castronas alaturi de salata, turnand deasupra picaturi din crema de otet balsamic, apoi cu o scobitoare trasam o linie prin mijlocul picaturilor in asa fel incat sa formam inimioare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu mozzarella, sfecla rosie si goji" nu uita sa-i faci un review
Comentarii (24)

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 13.03.2018, 13:09
la 13.03.2018, 13:10
Felicitari , Xana !!! Un adevarat si incantator tablou
la 13.03.2018, 13:11
la 13.03.2018, 13:14
Zici ca e un tablou
la 13.03.2018, 13:22
Multumesc mult

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici
Retete Delikat