Salata cu mozzarella, sfecla rosie si goji

Postat de xana in Salate
13 Mar 2018 | 3492 vizualizari
Salata cu mozzarella, sfecla rosie si goji

Ingrediente

  • 120 gr mozzarella
  • 2 sfecle rosii
  • 20 gr rucola
  • 20 gr salata rosie
  • 1 morcov mediu
  • 125 gr iaurt natural
  • 10 gr goji
  • sare dupa gust
  • 2 lingurite crema de otet balsamic

Mod de preparare

Spalam sfecla si o invelim in folie de aluminiu fara a o curata de coaja. O dam la cuptor pentru cca. o ora, verificand cu o scobitoare daca este coapta.
Curatam morcovul si il taiem in fasii lungi. Salata si rucola le spalam si le uscam bine.
Cand sfecla s-a racit, o taiem dupa preferinta in felii subtiri sau cubulete si o asezam pe fundul farfuriei de servit. Punem apoi salata, fasiile de morcov, rucola, mozzarella si presuram deasupra goji.
Amestecam iaurtul cu sare si il punem intr-un castronas alaturi de salata, turnand deasupra picaturi din crema de otet balsamic, apoi cu o scobitoare trasam o linie prin mijlocul picaturilor in asa fel incat sa formam inimioare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu mozzarella, sfecla rosie si goji" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata incropita

Postat de Constelatialeu

Salata incropita

Mai intai punem sa fiarba cartofii in coaja. Dupa ce au fiert, ii lasam sa se raceasca si apoi ii curatam de coaja si ii taiem bucatele mai mici. Separat fierbem si morcovii si ouale le fierbem...

Citeste continuarea

Salata cu macrou afumat

Postat de licurici_lra

Salata cu macrou afumat

Am pus ouale la fiert, am taiat ceapa fideluta si am curatat pestele de oase si piele, apoi l-am taiat in bucati mai mici. Porumbul l-am scurs bine si l-am stropit cu zeama de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2018, 13:09
la 13.03.2018, 13:10
Felicitari , Xana !!! Un adevarat si incantator tablou
la 13.03.2018, 13:11
la 13.03.2018, 13:14
Zici ca e un tablou
la 13.03.2018, 13:22
Multumesc mult

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking