Ingrediente
- 1/2 kg cartofi
- 1/2 de ardei proaspat rosu (imi place gustul de la ardeiul rosu)
- 400 gr.ciuperci proaspete
- 1 ceapa galbena mai mare
- 14 fire de leurda proaspata
- 1 legatura cu patrunjel
- 1 buc. andiva
- sos vinegreta:
- otet ,sare,piper,apa,ulei de masline si o lingurita cu miere
Mod de preparare
Ciupercile si cartofii curatati si taiati apoi pusi la fiert.
Intre timp se spala si curata ceapa ,ardeiul,leurda,patrunjelul si andiva dupa care le-am taiat nu foarte mici si le-am pus intr-un castron. Cea din urma am desfacut-o in foi si numai mijlocul l-am pus in salata taiat la fel ca celelalte. Cand cartofii si ciupercile erau fierte le-am lasat sa se racoreasca si am pus peste celelealte.
Intr-un bocan mic am pus toate ingredientele pentru sos vinegreta,am agitat bine si am rasturnat peste toata salata .Ca ornament am folosit foile de andiva.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|