Salata cu rucola, mar si mozzarella

Postat de mihaelar63 in Salate
15 Apr 2019 | 2794 vizualizari
Salata cu rucola, mar si mozzarella

  O salata rapid de preparat si foarte gustoasa. Este foarte indicata cand orim sa mancam mai putin caloric .

Ingrediente

  • 250 gr mozzarella
  • 100 gr frunze rucola
  • 1 mar rosu
  • 1 morcov mic
  • 1 tija telina
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingura otet mere
  • sare-optional
  • piper negru -optional

Mod de preparare

  1. Mozzarella se scurge de lichidul in care a fost conservata si se limpezeste cu apa rece .
  2. Legumele se curata si se spala . Rucola se scurge de excesul de apa .
  3. Marul se spala si curata de seminte . Se taie cuburi cu tot cu coaja .
  4. Eu pastrez coja marului pentru ca contine multe  vitamine si  pentru coloratura .
  5. Morcovul se taie fasii cu ajutorul curatatorului de legume .
  6. Feliati tija de telina .
  7. Amestecati mozzarella cu mar , rucola ,legume ,otet , ulei , sare si piper .
  8. Gustati si acriti/ sarati daca mai este nevoie .

                         Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu rucola, mar si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de vita cu porumb, fara maioneza

Postat de mihaelar63

Salata de vita cu porumb, fara maioneza

Carnea fiarta si cartofii se taie cuburi . Gogosarii se maruntesc,se taie patratele. Mazarea  dezghetata se pune intr-un bol cu 50 ml apa la cuptorul cu microunde timp de...

Citeste continuarea

Salata de vinete cu gogosar copt

Postat de autodiag

Salata de vinete cu gogosar copt

Vinetele se pun intr-o sita pentru a se scurge bine. Gogosarii se coc la flacara aragazului, apoi se pun intr-un craticor, se presara sare grunjoasa peste ei si se acopera craticiorul cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2019, 00:06
la 15.04.2019, 00:39
la 15.04.2019, 00:44
la 15.04.2019, 07:11
Îmi place cum arată...!
la 15.04.2019, 07:51

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking