Ingrediente
- 2 fire de sparanghel verde
- un pic de salata verde
- 1 ou fiert moale
- 4 felii finee de jambon crud coppa
- 25 gr de branza feta
- crema de otet balsamic
- sare, piper
- 15 gr de unt
Mod de preparare
Sparanghelul verde nu este necesar sa-l curatati, indepartati numai baza lui.
Fierbeti-l in apa cu sare timp de 12 minute. Scoateti din apa si taiati-l bucati.
Sotati sparanghelul taiat bucati intr-o tigaie mica in untul topit. Puneti sare, piper.
Intr-o farfurie puneti salata verde, apoi bucatile de sparanghel prajite, feliile de coppa si oul moale in mijloc.
Puneti deasupra otet balsamic si feta sfaramata. Serviti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu sparanghel, feta si coppa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|