Salata cu ton, spanac si rodie

Postat de mihaelar63 in Salate
12 Noi 2018 | 4866 vizualizari
Salata cu ton, spanac si rodie

  Pe mare graba mi-am preparat o salata la caserola de dus la serviciu. Rapid, simplu si light. Cinci minute dureaza sa o prepari aceasta salatica.

Ingrediente

  • 1 conserva mica de ton in ulei de masline [ 70 gr ]
  • 1 castravete de gradina
  • 1 mana spanac verde
  • 1/2 rodie
  • 1/2 ardei gras galben
  • zeama lamie proaspat stoarsa
  • sare-optional

Mod de preparare

  1. Spanacul se spala, se scurge si se rupe bucati cu mana.
  2. Castravetele si ardeiul se curata, se spala si se taie cuburi.
  3. Se amesteca spanacul, castravetele, ardeiul galben impreuna cu tonul si putina zeama de lamaie .
  4. Gustati si, daca este nevoie, sarati.
  5. Eu nu am sarat pentru ca conserva a continut suficienta sare.
  6. La sfarsit se presara pe deasupra semintele de rodie.
  7. Rodia da un gust dulce -acrisor. In acelasi timp coloreaza frumos salata.

                                           Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ton, spanac si rodie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de vinete cu gogosar copt

Postat de autodiag

Salata de vinete cu gogosar copt

Vinetele se pun intr-o sita pentru a se scurge bine. Gogosarii se coc la flacara aragazului, apoi se pun intr-un craticor, se presara sare grunjoasa peste ei si se acopera craticiorul cu un...

Citeste continuarea

Salata cu ton

Postat de caroline

Salata cu ton

Salata o curatam, o spalam , o uscam si o rupem bucati potrivite ca marime .  Morcovul il curatam de coaja, taiem capetele si il taiem julienne.  Porumbul si fasolea (eu am folosit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.11.2018, 23:40
la 13.11.2018, 00:01
Ai pus niște ingrediente care-mi plac mult, așa că eu cred că a ieșit o salată pe cinste...!
la 13.11.2018, 00:12
Motane , Multumesc
la 13.11.2018, 00:12
Rodica , am dorit sa fie o salata mai light , nu foarte consistenta yahoo06.gif
la 13.11.2018, 06:34
suuuper

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking