Ingrediente
- 10 cartofi
- 3 morcovi
- 5 bucati de gogosar
- 1 cutie mica de mazare
- 1 pastarnac
- 1 telina mica
- 1 cutie de ciuperci conserva
- pulpa de porc
- 1/2 borcan fasole pastai galbena
- maioneza 3 linguri,iar pentru ornat 2 linguri
- masline
- sare,piper
Mod de preparare
Cartofii se pun la fiert in apa cu sare.Separat intr-o oala se pune carnea de porc,morcovii,pastarnacul,telina la fiert.Cand sunt fierte se lasa la racit.Cartofii,morcovii,carnea,pastarnacul se taie cubulete,se adauga intr-o oala mai mare,adaugam mazarea si fasolea pastai scursa si clatita cu apa rece,adaugam si ciuperciile scurse de zeama.Punem gogosarii taiati cubulete ,telina o dam pe razatoarea mare,asezonam cu sare,piper si adaugam maioneza,se amesteca bine,deasupra se orneaza cu maioneza si masline,se lasa la rece cateva ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf cu carne de porc si fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|