Salata de boeuf cu carne de porc si fasole pastai

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
19 Ian 2013 | 4441 vizualizari
Salata de boeuf cu carne de porc si fasole pastai

Ingrediente

  • 10 cartofi
  • 3 morcovi
  • 5 bucati de gogosar
  • 1 cutie mica de mazare
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 cutie de ciuperci conserva
  • pulpa de porc
  • 1/2 borcan fasole pastai galbena
  • maioneza 3 linguri,iar pentru ornat 2 linguri
  • masline
  • sare,piper

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert in apa cu sare.Separat intr-o oala se pune carnea de porc,morcovii,pastarnacul,telina la fiert.Cand sunt fierte se lasa la racit.Cartofii,morcovii,carnea,pastarnacul se taie cubulete,se adauga intr-o oala mai mare,adaugam mazarea si fasolea pastai scursa si clatita cu apa rece,adaugam si ciuperciile scurse de zeama.Punem gogosarii taiati cubulete ,telina o dam pe razatoarea mare,asezonam cu sare,piper si adaugam maioneza,se amesteca bine,deasupra se orneaza cu maioneza si masline,se lasa la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf cu carne de porc si fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv drob de ciuperci

Postat de vio_dreams

Aperitiv drob de ciuperci

Calim ciupercile in ulei pana sunt destul de patrunse. Adaugam verdeturile tocate marunt si cascavalul dat pe razatoarea mare. Batem usor ouale impreuna cu sarea si piperul si le punem peste...

Citeste continuarea

Rulada de cascaval

Postat de andaoana

Rulada de cascaval

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic . Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil....

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.01.2013, 21:15
Nu am mai mancat varianta asta, dar imi place sa stii
la 19.01.2013, 21:17
Nici eu n-am mancat, dar vin la tine sa vad cum e ca suna bine
la 19.01.2013, 21:36
buna oricum salata
la 19.01.2013, 21:40
Bunaaa.si eu fac pe maine salata boeuf
la 19.01.2013, 21:40
N-am mancat cu fasole,dar nu e tarziu!

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking