Salata de boeuf cu limba afumata

Postat de MotanLaOale in Salate
21 Oct 2014 | 5423 vizualizari
Salata de boeuf cu limba afumata

Pofteam de mult la o salata de beuf si cand am vazut limba afumata in supermarchet am zis "de ce nu?". A iesit foarte buna. Cred ca o sa incerc si cu alte afumaturi.

Ingrediente

  • 500g limba afumata
  • 6 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 2 radacini pastarnac
  • 1/2 telina mare
  • 6 cartofi
  • 150g mazare
  • 10 castraveti acri
  • 2 mere ionathan
  • sare
  • piper
  • MAIONEZA
  • 2 galbenusuri crude
  • 2 lingurite mustar
  • 250 ml ulei
  • zeama de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Morcovii si albitura se curata si se pun la fiert in apa cu sare intregi.

Cartofii se fierb in coaje in apa cu sare.

Mazarea se fierbe in apa.

Se lasa la racit toatele.

Se toaca toate legumele marunt si se pun intr-un castron.

Limba se toaca cucuri marunte si se pune in castron.

Castravetii se toaca marunt, se storc de zeama si se pun in castron.

Merele se curata de coaje si samburi, se toaca marunt, se pun in castron si se amesteca imediat sa nu se oxideze.

Maioneza se face mixand ingredientele. Se gusta de sare si acru si se pune in castron.

Se amesteca, se gusta de sare si piper si este gata.

Pentru mese festive se poate orna dupa preferinta.

Eu am facut-o sa o mananc deci a ramas in castron.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf cu limba afumata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de ton cu fasole verde si linte

Postat de Satisfyyourcravings

Salata de ton cu fasole verde si linte

Fasolea se curata si se taie in jumatate daca este nevoie.  Se soteaza in ulei 6 minute la foc mediu, amestecand frecvent. Se lasa la racit. Intre timp, se taie rosiile in cuburi nu...

Citeste continuarea

Poiana cu ciuperci

Postat de caroline

Poiana cu ciuperci

Punem la fiert pieptul de pui in apa cu sare. Cand a fiert, il scurgem bine de apa si il tocam marunt. La fel procedam si cu branza ... o tocam marunt. Cartoii si morcovii ii curatam de coaja...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2014, 13:29
Asta-i tare buna!
la 21.10.2014, 13:30
la 21.10.2014, 13:31
la 21.10.2014, 13:39
Mmmmm, ce bun!
la 21.10.2014, 13:44
Ce bunatate !!!

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking