Salata de caracoles cu ton

Postat de nico15 in Paste
22 Mai 2017 | 1788 vizualizari
Salata de caracoles cu ton

Ingrediente

  • 1 punga de 250 g paste caracoles sau ce paste aveti dumneavoastra
  • 250-300 g de ton in ulei
  • 2 lamai (juice)
  • 100 gr de maioneza
  • 1 ceapa rosie
  • ½ de ardei
  • 1 legatura de cilantro (culantro)
  • sare
  • piper
  • Décor:
  • 1 frunza de busuioc.

Mod de preparare

Se pune apa la foc si se adauga sare, se lasa sa fiarba apa si se adauga pastele. Acestea vor creste cel putin de doua ori in volum.

Fierbem pastele in conformitate cu indicatiile de pe pachet. Dupa ce sunt fierte, se trec printr-un jet de apa rece si se scurg bine. Tocam ceapa si ardeiul brunoisse si adaugam peste paste. Adaugam si pestele dupa ce am scurs uleiul si amestecam. Saram, piperam si adaugam maioneza.

La final adaugam cilantro tocat marunt.

Decoram cu o frunza de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de caracoles cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Gnocchi facuti in casa cu sos alb cu praz si ciuperci brune

Postat de simona72

Gnocchi facuti in casa cu sos alb cu praz si ciuperci brune

Sos: Se pune uleiul la incins intr-o tigaie mare sau una tip wok. Se adauga baconul taiat fasii si se prajeste 2-3 minute. De la praz, se foloseste partea alba si foarte putin din partea...

Citeste continuarea

Paste umplute cu patru branzeturi

Postat de rocsi_1612

Paste umplute cu patru branzeturi

Intr-o cratita puneti apa cu sare, o transferati pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, dati drumul pastelor si le fierbeti circa 5 minute. Ele trebuiesc fierte doar putin, nu de tot. Le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.05.2017, 15:50
Bun,bun!
la 22.05.2017, 16:17
la 22.05.2017, 16:24
Buna!
la 22.05.2017, 18:14

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking