Salata de cartofi cu carne de vitel, oua si tarhon verde

Postat de mihaelar63 in Salate
11 Mai 2020 | 1563 vizualizari
Salata de cartofi cu carne de vitel, oua si tarhon verde

 Inspirata de sosurile frantuzesti cu tarhon proaspat, am preparat aceasta gustoasa salata de cartofi. Doar acum este momentul tarhonului proaspat. Salata de cartofi cu carne de vitel, oua si tarhon verde se poate impacheta si transporta usor la iarba verde, picnic sau la gradina in cazul nostru.

Ingrediente

  • 5 cartofi
  • 300 gr carne vitel fiarta [ in supa]
  • 3 oua de casa
  • 1 ridiche mare lunga-rosie
  • 1 ceapa verde
  • 50 ml ulei masline
  • 1 lingura cu varf de tarhon verde tocat marunt .
  • 1 lingura de hrean in otet
  • 1 lingura mustar frantuzesc bobite
  • 1 lingura mustar
  • piper negru macinat
  • sare

Mod de preparare

  1. Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.
  2. Dupa fierbere cartofii se curata de coaja.
  3. Taiati cartofii rondele.
  4. Se fierb si ouale siapoi se cojesc si se taie jumatati.
  5. Carnea de vitel se taie cubulete.
  6. Ridichile se curata de mustati, se spala si se taie rondele subtiri.
  7. Din ulei , tarhonul tocat, hrean,piper  si mustar se prepara un dressing .
  8. Omogenizati bine dressingul. Va avea consistenta unei maioneze.
  9. Asezati cartofii intr-un vas plat distribuiti ouale, carnea si ridichile din loc in loc.
  10. Presarati usor sare pe deasupra.
  11. Peste fiecare cartof feliat se toarna dressingul cu tarhon.
  12. Cartofii nu este necesar sa se raceasca.
  13. Cartofii calzi vor absorbi mai bine sosul cu tarhon verde.
  14. La sfarsit decorati salata cu  tarhon verde si cu rondele de ceapa verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu carne de vitel, oua si tarhon verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Salata cu ton si naut

Postat de cristeena20

Salata cu ton si naut

Pregatim ingredientele in prealabil si montam salata in farfuria de servit. Fierbem oul tare, spalam salata verde (avem nevoie de 4-5 frunze) si o uscam de apa -se rupe in bucati potrivite....

Citeste continuarea

Salata cu sfecla rosie si oua

Postat de andaoana

Salata  cu sfecla rosie si oua

Salata verde si valeriana le spalam foarte bine in apa rece ca sa nu ramana urme de nisip . Eu de obicei le spal sub jet de apa , apoi le las sa stea intr-un vas cu apa rece pentru 10-15 minute ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2020, 17:46
foarte buna
la 11.05.2020, 17:57
la 11.05.2020, 18:01
Faină salată...!
la 11.05.2020, 18:12
la 11.05.2020, 18:48
Buna salata!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking