Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa

Postat de MotanLaOale in Salate
13 Aug 2021 | 2776 vizualizari
Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa

"Retete de suflet"

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 4 cepe rosii
  • 300g macrou afumat
  • 70g file de ansoa in ulei de masline
  • 50g masline negre
  • 50g masline verzi
  • piper
  • sare
  • MAIONEZA
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite de mustar
  • 200ml ulei
  • zeama de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se curata, se racesc si se taie bucati potrivite.

Pestele afumat se curata si se rupe bucati.

Ceapa se curata si se taie julien.

Fileurile de ansoa se scurg de ulei si se taie buati mici.

Se face maioneza mixand ingredientele.

Intr-un castron se pune ceapa, cartofii, pestele afumat, maslinele si ansoa.

Se potriveste de sare si piper.

Se pune maioneza, se amesteca bine si este gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Salata de vinete cu ardei copt

Postat de Pungasa_Rogue

Salata de vinete cu ardei copt

Se spala vanata si ardeii si se coc la flacara aragazului. Se pun intr-o cratita, se presara sare grunjoasa peste ele si se acopera cu un capac, lasandu-le sa se inmoaie circa un sfert de ora....

Citeste continuarea

Salata de cartofi, cu ceapa verde si maioneza

Postat de RODIMUR

Salata de cartofi, cu ceapa verde si maioneza

Cartofii se spală de pământ, se curăță de coji și se pun la fiert, cu apă rece. Când sunt gata, se scot din apa în care au fiert și se lasă să se răcească, după care...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2021, 19:29
Buna!
la 13.08.2021, 20:34
la 14.08.2021, 10:44
Buna!
la 14.08.2021, 12:19
la 14.08.2021, 15:26

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking