Salata de ciuperci

Postat de gugugh in Salate
27 Dec 2010 | 3863 vizualizari
Salata de ciuperci

o bunatate , usor si de efect. nu am facut o poza doar cu painea prajita si salata de ciuperci asa ca am pus poza cu tot platoul , in mijloc e painea prajita cu salata de ciuperci

Ingrediente

  • 500-600 gr ciuperci champinion 
  • 2 linguri maioneza de casa
  • 1 pahar iaurt cremos
  • 4-5 catei usturoi rasi
  • sare, piper
  • paine prajita

Mod de preparare

ciupercile spalate si taiate in sferturi se pun la fiert in apa cu sare  pana sunt fierte, ele chiar si fierte raman usor crocante.

le lasam la scurs 1-2 ore timp in care facem alta treaba. revenim dupa ce s.au scurs bine si le amestecam cu maioneza, usturoiul pisat, iaurtul , sare si piper dupa gust omogenizam si dam la rece. le servim pe feliute de paine prajita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de ciuperci cu piept de pui si maioneza, un aperitiv spornic si gustos

Postat de AdrianUdrea

Salata de ciuperci cu piept de pui si maioneza, un aperitiv spornic si gustos

Cum se prepara Salata de ciuperci cu piept de pui si maioneza, un aperitiv spornic si gustos Mai intai punem pieptul de pui la fiert in apa cu sare. Cand se formeaza spuma o indepartam, apoi...

Citeste continuarea

Salata de ciuperci cu smantana, jambon si ardei copti

Postat de mihaelar63

Salata de ciuperci cu smantana, jambon si ardei copti

Pentru inceput se scurg ciupercile din saramura si se clatesc cu apa. Se lasa sa se scurga intr-o sita. Se prepara un sos din smantana, ulei si mustar. Sarati. Condimentati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.12.2010, 22:25
la 27.12.2010, 23:24
e buna!
la 28.12.2010, 10:04
Ce frumos arata!! La multi ani!!!
la 28.12.2010, 10:41
frumos platou
la 28.12.2010, 20:42
un platou simplu cu putine pe el ... dar pe gustul tuturor! multumesc si la multi ani si voua

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking