Salata de conopida cu maioneza, usturoi si marar verde

Postat de Valclaudia in Salate
12 Mai 2017 | 12076 vizualizari
Salata de conopida cu maioneza, usturoi si marar verde

Ingrediente

  • 1 conopida medie
  • 2 galbenusuri crude
  • 1 galbenus fiert
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • un praf de sare de lamaie
  • 1-2 lingurite de mustar iute
  • 2-3-4 catei de usturoi pisati
  • sare dupa gust
  • piper rosu macinat dupa gust
  • 1 legatura marar verde

Mod de preparare

Conopida se curata de frunze si se spala, apoi se pune la fiert, in apa cu sare.

Cand furculita patrunde usor in conopida, o scoatem din apa si o lasam la scurs si la racit.

Fierbem un ou, il racim si scoatem galbenusul.

Separam si galbenusurile de la ouale nefierte, il zdrobim si pe cel fiert, adaugam un praf sare de lamaie, apoi incepem sa incorporam in fir subtire uleiul.

Adaugam pe rand si linguritele de mustar.

Cand maioneza este gata, punem usturoiul pisat, mararul, piperul rosu, proaspat macinat, peste conopida tocata marunt si le amestecam cu maioneza.

Lasam la rece pana in momentul servirii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu maioneza, usturoi si marar verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata cu branza, prune, crutoane si rucola

Postat de panacris

Salata cu branza, prune, crutoane si rucola

Simplu și la îndemâna oricui. Frunzele de rucola se așează într-un vas pentru salată, se adaugă crutoanele, brânza bucățele și prunele mărunțite. Se...

Citeste continuarea

Salata de hribi

Postat de andaoana

Salata de hribi

Hribii ii curatam bine de pamant si frunze sub un jet de apa rece . Lasam sa se scurga bine si ii feliem subtire . Ceapa rosie o taiem solzisori ,iar gogosarul il feliem sau il taiem cubulete,...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 12.05.2017, 08:10
Vreau si eu dar fara marar!
la 12.05.2017, 08:12
Buna!
la 12.05.2017, 08:23
imi place mult salata asta
la 12.05.2017, 08:28
la 12.05.2017, 08:35

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking