Salata de conopida cu smantana

Postat de deyutzky in Aperitive / Garnituri
12 Mai 2013 | 20653 vizualizari
Salata de conopida cu smantana

eram tare curioasa sa vad cum e salata de conopida...e prima oara cand fac si mi-a placut tare mult rezultatul. E perfecta pentru zilele calduroase de vara :D

Ingrediente

  • 1 conopida de cca450 gr
  • aprox 5 linguri de smantana
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita de ulei
  • cateva fire de marar
  • sare

Mod de preparare

Conopida se spala bine, se rupe buchetele si se pune la fiert in apa cu sare in momentul in care apa clocoteste.

Se lasa la fiert aprox 15-20 de min.

Se scurge de apa si se toaca marunt la tocator.

Se pune intr-un bol, se adauga smantana treptat (daca mai e nevoie se mai pune 1 lingura de smantana, depinde de consistenta) si se amesteca bine.

Usturoiul se da prin razatoarea mica si se adauga peste conopida, se pune apoi uleiul, sare dupa gust si cateva fire de marar tocate marunt si se amesteca bine pana se formeaza o pasta.

Se da la rece, apoi se serveste...cu rosii sau cu orice va mai place.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de conopida cu smantana

Postat de mihaelar63

Salata de conopida cu smantana

Conopida se spala si se desface in buchete. Puneti la fiert conopida in apa cu sare si bicarbonat timp de 10 minute. Astfel evitati balonarea. Conopida va fi mai bine digerata...

Citeste continuarea

Salata de conopida

Postat de mihaelar63

Salata de conopida

 Conopida se spala si se desface buchetele. Fierbeti conopida 10 minute in apa cu bicarbonat. Folosirea bicarbonatului va ajuta la o mai buna digestie. Lasati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2013, 19:39
foarte mult imi place
la 12.05.2013, 19:46
Nu am facut, dar ma incanta cum arata la tine!
la 12.05.2013, 20:06
la 12.05.2013, 20:11
Buna buna!!
la 12.05.2013, 20:26

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking