Salata de cruditati cu cartof copt

Postat de Ela68 in Salate
29 Oct 2012 | 21527 vizualizari
Salata de cruditati cu cartof copt

Ingrediente

  • 1 telina mare
  • 2 morcovi
  • 2 mere zemoase si acrisoare
  • 2-3 tije de telina verde
  • 2 cartofi copti in coaja
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • pentru maioneza:
  • 1 galbenus fiert
  • 1 galbenus crud
  • 300 ml ulei
  • zeama de 1/2 lamaie

Mod de preparare

Se curata zarzavatul si se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Ultima data radem marul, caci se oxideaza cel mai repede. Stropim cu zeama de la o jumatate de lamaie, adaugam sare si amestecam bine.

Lasam deoparte si preparam maioneza. Amestecam cele doua galbenusuri si incepem sa turnam ulei putin cate putin pana incepe sa se lege. Adaugam si zeama de la o jumatate de lamaie si sare.

Taiem cartofii cubulete si tocam tijele de telina, adaugandu-le peste morcov si telina.

La final punem patrunjelul tocat si maioneza. Potrivim de sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati cu cartof copt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de vinete cu ardei copt

Postat de Pungasa_Rogue

Salata de vinete cu ardei copt

Se spala vanata si ardeii si se coc la flacara aragazului. Se pun intr-o cratita, se presara sare grunjoasa peste ele si se acopera cu un capac, lasandu-le sa se inmoaie circa un sfert de ora....

Citeste continuarea

Salată bulgărească

Postat de ela2015

Salată bulgărească

Spalam salata in mai multe ape pentru a indeparta nisipul dupa care o punem la scurs pe servete absorbante. Spalam legumele si le curatam. Incepem sa le taiem. Fierbem ouale tari (10 minute...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.10.2012, 19:40
mmmmm
la 29.10.2012, 19:42
foarte mult imi place
la 29.10.2012, 20:02
Foarte buna! Place mult de tot
la 29.10.2012, 20:09
am trecut sa-ti spun ca-mi place si mie!
la 29.10.2012, 20:09
a fost acrisoara, i-am pus mai multa lamaie decat scrie
poate mai slabesc si eu

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking