Ingrediente
- 200 gr de sunca
- 150 g de branza de capra
- Mix de salata
- ¼ de castravete
- ½ de ardei portocaliu
- ½ de ardei galben
- 100 g de cuburi de sfecla
- 100 g masline verzI
- 5-6 rosii cherry
- Praf de rosii uscate
- 50-70 g de muguri de pin
- 1 ceapa rosie
- 50 g masline negre
- sare,
- ulei de masline,
- acetto balsamico,
- apa minerala
Mod de preparare
Se taie sunca in fasiute de 1 cm, se taie ardeiul in cubulete, castravetele se taie pe lungime in bare foarte subtiri, ceapa rosie se taie jullien, se adauga cubuletele de sfecla rosie, se adauga mixul de salate, precum si maslinele. Se pun mugurii de pin la prajt in tigaie fara ulei se lasa se se prajeasca un pic si se se adauga in salata, se taie rosiile cherry in jumatate se amesteca bine, iar la final se adauga branza de capra(taiata cubulete sau faramitata in bucati mai mici) si un praf de rosii Kamis.
Se face dressingul si se adauga peste salata, acesta se adauga cu maxim 30 de minute inainte de servire.
Pentru dessign: se poate orna si cu paste prajite ca in fotografiile alaturate.
Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata “de fitze”" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|