Mai inatai fructele de mare (care erau in cutie, cu ulei), le-am turnat asa cum au fost intr-o cratita cu apa sarata, am pus foile de dafin, crenguta de rozmarin, 3 catei de usturoi taiati si boabe de piper si am lasat sa fiarba 10 min.
Le-am scurs, am scos bucatile de usturoi si boabele de piper si le-am pus intr-o tigaie cu ulei de masline, lasandu-le cam 10 min sa se patrunda, la foc mic.
Separat, am pus la fiert in apa cu sare si am fiert orezul, mazarea si morcovul feliat.
Le-am fiert al dente, apoi le-am strecurat si le-am pus peste fructe in cratita, mai lasandu-le inca 5 min si cu legumele.
Am lasat apoi sa se raceasca.
Intre timp am facut maioneza si am amestecat-o cu iaurtul si un catel de usturoi pisat.
Cand salata a fost complet rece am adaugat salsa de maioneza si am amestecat usor totul.
Deasupra am mai pus putin ketchup si gata....