Ingrediente
- 250 g căpșuni
- 1 lamaie
- 1 cutie de 565 g mangostan
- 2 linguri zahăr
- busuioc sau frunze de mentă
- 3 foi de gelatină
Mod de preparare
Se înmoaie gelatina intr-un bol cu apa rece (ideal 15-20 minute inainte).
Se spala capsunile si se taie fellii subtiri. Se spala lamaia si se taie rondele subtiri.
Se scurge conserva de mangostan si se pune la fiert cu zaharul.
Cand incepe sa fiarba, se ia de pe foc si se adauga gelatina scursa bine. Amestecam si lasam dsa se raceasca amestecandd don cand in cand.
Incepem sa ornam formele cu fructe.
Eu am folosit forme de silicon individuale, puteti folosi pahare..
Punem fructele in forme si turnam deasupra siropul pregatit (amestecati-l inainte).
Dati la rece 12 ore. Pastrati cateva fructe pentru decorul final.
Rasturnati formele, decorati si serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fructe în jeleu" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|