Ingrediente
- 1 piept de pui
- cam 500 gr ghebe fierte
- maioneza casa
- sare
- piper negru
- 1 lamaie
- cativa catei usturoi
Mod de preparare
Spalam pieptul, ghebele si le punem la fiert, in apa cu sare, in vase diferite. Dupa ce au fiert, le scoatem pe o farfurie si le lasam la racit. Curatam si pisam usturoiul.
Pregatim rapid o maioneza din doua galbenusuri, unul fiert, unul crud si cativa catei de usturoi pisati. Amestecam rapid, turnand cate un pic de ulei, pana obtinem cam o cana mare de maioneza.
Tocam ghebele si pieptul grosier, adaugam un pic de sare, piper si zeama de lamaie. Adaugam maioneza proaspata si amestecam iar. Dam deoparte cam jumatate de ora, cat sa se intrepatrunda aromele si servim pe paine prajita sau dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ghebe cu pui si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|