Salata de paste cu legume

Postat de gabrielacuisine in Salate
6 Apr 2013 | 5652 vizualizari
Salata de paste cu legume

Cand va e pofta de ceva usor si rapid in acelasi timp, puteti face o salata de paste, care poate avea ca dressing maioneza sau chiar iaurt!

Ingrediente

  • un pachet paste
  • 200 gr ciuperci proaspete
  • 100 gr masline negre taiate
  • 2 tije telina
  • rosii cherry sau mai mari taiate bucatele
  • 1 ardei gras
  • 3-4 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
  • o lamaie verde

Mod de preparare

Fierbem pastele cca 8 minute apoi le dam prin jet de apa rece si le punem intr-un bol.

Spalam ciupercile, le taiem in 4 si le frigem in wok (sau tigaie) pana se rumenesc usor.

Spalam celelalte legume si le taiem bucatele.

Adaugam totul peste paste si asezonam cu sare si piper si zeama de lamaie dupa gust.

Ca dressing am folosit maioneza light dar se poate, foarte bine, si cu iaurt (sau chiar cu maioneza facuta din cartof, daca tineti post)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de primavara cu urzici pregatita la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de diaconta

Ciorba de primavara cu urzici pregatita la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

Carnea se spala si se pune în vasul   Multicooker-ului Crock Pot Express cu gatire sub presiune , cu 2 l de apa rece. Se adauga sare dupa gust. Se închide capacul rotind din...

Citeste continuarea

Salata de paste cu sparanghel si sunca

Postat de Corina33

Salata de paste cu sparanghel si sunca

Se fierb pastele in multa apa sarata, apoi se scot si se limpezesc cu apa rece si se pun la scurs. Se curata sparanghelul si se spala, apoi de taie in bucati de circa 2 cm. Ceapa se curata si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2013, 17:53
la 06.04.2013, 18:09
la 06.04.2013, 18:56
Bune si rapide!!!
la 06.04.2013, 19:36
la 06.04.2013, 20:56

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking