Ingrediente
- 200 g paste
- 300 g sparanghel
- 50 g bacon taiat cubulete
- 1 ceapa mica
- 1-2 linguri ulei
- 200 g sos olandez
- sare, piper macinat
Mod de preparare
Se fierb pastele in multa apa sarata, apoi se scot si se limpezesc cu apa rece si se pun la scurs.
Se curata sparanghelul si se spala, apoi de taie in bucati de circa 2 cm. Ceapa se curata si se taie cubulete, apoi se pune la calit in ulei impreuna cu sparanghelul. Dupa maxim 5-7 minute, se iau de pe foc si se toarna peste paste.
Baconul se pune si el la prajit intr-o tigaie, iar dupa ce s-a rumenit putin, se toarna peste paste si se amesteca.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se serveste cu sos olandez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu sparanghel si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|