Salata de paste cu sparanghel si sunca

Postat de Corina33 in Paste
11 Oct 2017 | 4511 vizualizari
Salata de paste cu sparanghel si sunca

Eu asa am gasit reteta, asa o dau mai departe. Nu prea stiu daca se incadreaza la paste sau la salate, cert e ca este foarte gustoasa si se poate servi atat calda cat si rece.

Ingrediente

  • 200 g paste
  • 300 g sparanghel
  • 50 g bacon taiat cubulete
  • 1 ceapa mica
  • 1-2 linguri ulei
  • 200 g sos olandez
  • sare, piper macinat

Mod de preparare

Se fierb pastele in multa apa sarata, apoi se scot si se limpezesc cu apa rece si se pun la scurs.

Se curata sparanghelul si se spala, apoi de taie in bucati de circa 2 cm. Ceapa se curata si se taie cubulete, apoi se pune la calit in ulei impreuna cu sparanghelul. Dupa maxim 5-7 minute, se iau de pe foc si se toarna peste paste. 

Baconul se pune si el la prajit intr-o tigaie, iar dupa ce s-a rumenit putin, se toarna peste paste si se amesteca.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se serveste cu sos olandez.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu sparanghel si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Taitei de casa

Postat de gicuta69

Taitei de casa

Punem oul intr-un castron, adaugam sarea,uleiul si il batem cu furculita. Incepem sa adaugam faina si sa framantam. Ne va iesi un aluat elastic si potrivit de tare  .   Nu punem...

Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii, baby spanac si leurda (de post)

Postat de Pungasa_Rogue

Paste cu sos de rosii, baby spanac si leurda (de post)

Ceapa se curata de foi, se spala, se toaca si se caleste intr-un wok cu 100 ml ulei si putina sare. Se adauga spanacul (spalat si zvantat) si putin piper macinat. Se inabusa 1-2 minute. Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.10.2017, 16:06
Până mă lămuresc cum e sparanghelul, mănânc pastele și șunca...!
la 11.10.2017, 16:43
Buna!
la 11.10.2017, 17:15
Rodi, seamana mult cu tulpina de la broccoli ca gust si consistenta yahoo06.gif
la 11.10.2017, 17:31
la 11.10.2017, 18:21
Cea mai buna, si eu le mai fac piticilor si papa cu pofta.

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking