Ingrediente
- somon afumat 50 g,
- ouă de prepeliță 10 bucăți,
- paste spirale, integrale cca. 200 g,
- sare iodată,
- ulei de măsline,
- castraveti a la Panacris 2 bucati,
- gogosari a la Panacris 2 bucăți,
- zeamă de la 1 lămâie,
- iaurt grecesc ( marca LIDL) 250 g.
Mod de preparare
Pastele se fierb în apă rece cu puțină sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Ouăle se fierb în apă rece cu puțină sare, cca. 10 minute. pastele se scurg de apă, apoi se presară puțin ulei de măslineși se amestecă ușor.
Într-un vas mare se pun pastele, ouăle curățate si tăiate în sferturi, castraveții și gogoșarii tăiați mărunt, zeama de lămâie, amestecându-se uțor până se înglobează toate ingredientele. La final se adaugă iaurtul grecesc (adică o combinație de iaurt și smântână) amestecându-se ușor. Se lasă la rece cca. 30 de minute.
Se servește ca atare sau cu pâine neagră cu semințe. Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de paste Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|