Ingrediente
- o felie de pepene rosu fara seminte, nu foarte mare
- sare
- 1 felie de paine din tarate cu seminte
- 1 lingruita (sau mai putin, pentru o aroma mai delicata) seminte de fenicul
- 20 de grame de branza Feta
- ulei de masline
- frunze de menta proaspete
Mod de preparare
Se taie bucata de paine si pepenele cuburi.
Pepenele se transfera pe o farfurie, iar crutoanele se amesteca cu putin ulei de masline, sare si semintele de fenicul. Se prajesc la foc mediu spre mic, cateva minute, pana devin crocante.
Intre timp, se presara branza Feta peste pepene, impreuna cu frunzele de menta rupte in bucati mici, daca sunt prea mari.
La final, se adauga crutoanele si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pepene rosu cu branza Feta, menta si crutoane cu seminte de fenicul" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|