Salata de portocale cu fenicul si avocado

Postat de Satisfyyourcravings in Salate
2 Mai 2016 | 3897 vizualizari
Salata de portocale cu fenicul si avocado

Ingrediente

  • 2 portocale (eu am folosit de culori diferite
  • 1/4 bulb fenicul cu frunze
  • 1/2 rodie
  • 1/4 avocado copt, fara sambure si coaja
  • 1/4 ceapa rosie
  • Pentru dressing:
  • 3 linguri ulei de masline extra virgin
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare, piper

Mod de preparare

Se decojesc portocalele si se taie felii transversal. 

Se indeparteaza frunzele feliculului si se taie foarte fin, cu ajutorul unei mandoline si se pastreaza in apa rece cateva minute. 

Intre timp, se taie ceapa foarte fin, folosind o mandolina. Se taie avocadoul cuburi.

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing, folosind un tel. 

Se aseaza portocalele pe un platou. Deasupra, se aseaza fenicului, bucati de avocado, frunze de fenicul, ceapa rosie si semintele de rodie. 

Se stropeste totul cu dressing. Se serveste imediat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de portocale cu fenicul si avocado" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

Postat de rocsi_1612

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

Curatati cartofii, apoi ii taiati cuburi. Ii puneti la fiert intr-o oala cu apa si putina sare, pana sunt patrunsi. Cand sunt fierti, ii scurgeti de apa, ii lasati la racorit pana sunt usor...

Citeste continuarea

Salata de vinete cu ardei copti si ciuperci

Postat de Pungasa_Rogue

Salata de vinete cu ardei copti si ciuperci

Vanata si ardeii kapia se coc la flacara aragazului.  Vanata se curata de coaja arsa sub jet de apa. Ardeii se pun intr-un vas, se presara sare grunjoasa peste ei, apoi se acopera vasul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.05.2016, 15:31
la 02.05.2016, 17:55
bun
la 02.05.2016, 18:26
la 16.04.2018, 11:06

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking