Salata de primavara din epoca de piatra

Postat de MVMih in Salate
14 Mai 2011 | 4336 vizualizari
Salata de primavara din epoca de piatra

Tocmai venisem si eu de la servici...02.05.2011...ora 18 si un pic...si fuga fuga sa ii fac pe plac la stomacel ...am zis ca merge o salata racoritoare...si asa s-a intamplat. In timp de spalam eu legumele...kestii socoteli ..una alta...ploaie afara de ploaie...cu "piatra" - gheata. Ete ce-a iesit.

Ingrediente

  • salata verde (zisa si ierburie:) )
  • 3-4 ridichi
  • 1-2 rosii
  • 1 castravete
  • ceapa verde
  • marar verde proaspat
  • putina lamaie
  • sare
  • piper in 3 culori
  • ulei de masline

Mod de preparare

Salata verde am desprins din ea frunza cu frunza si am spalat bine fiecare frunza in parte cu apa rece, la fel si celelate legume. Mie imi place salata sa o rup frunzulite mai mici cu mana, fara sa o tai.

Peste salata am adaugat celelalte legume si verdeturi taiati in bucati mai medii, apoi, sare-piper peste, zeama de lamaie ...restul.

Se serveste cu paine prajita cu feliutze de branza desupra.

Pofta buna daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara din epoca de piatra" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (78)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de mazare cu castraveti murati

Postat de gurita_ta2005

Salata de mazare cu castraveti murati

Mazarea si porumbul se clatesc sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Ceapa se taie feliute subtiri, castravetii ii taiem bucati mai mici, iar rosia felii. Amestecam toate ingredientele,...

Citeste continuarea

Salată cu ouă și telemea

Postat de ela2015

Salată cu ouă și telemea

Într-un ibric punem ouăle la fiert (în apă ușor sărată și cu o linguriță de oțet să nu se spargă) timp de 10 minute maxim. Spălăm, curățăm și tocăm legumele și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.05.2011, 00:25
daca tot sunt prima hai sa si pap putina
la 15.05.2011, 00:32
si eu pap salata
la 15.05.2011, 01:51
foarte buna salata
la 15.05.2011, 07:39
Wilmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
la 15.05.2011, 07:44
Bună, rapidă, sănătoasă...mai ales când vii de la serviciu!
Ce ai în lădiţă-câteva fire cu o frunză mai lată-au frunzele comestibile, cu gust puţin piperat, se poat eadăuga în salate. Nu ştiu cum îi spune corect, îmi scapă acum, dar pe la noi îi zice călţunaş sau papaucul-doamnei. Are flori în nuanţe de galben portocaliu sau roşiatic.

Vezi toate comentariile (78)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking