Salata de scrumbie cu cartof copt

Postat de Ksenya in Peste
2 Apr 2020 | 1810 vizualizari
Salata de scrumbie cu cartof copt

Un aperitiv delicios si usor de preparat Scrumbia sau hering sarat, gasiti aici cum se sareaza Ingredientele de mai jos sunt pentru o portie

Ingrediente

  • 1/2 file scumbie sarata sau hering sarat
  • 1 ceape rosie taiata rondele
  • 1 lingurita sos rodii
  • 1 rosie taiata felii
  • un varf cutit coriandu macinat
  • 1 fir salata verde
  • 2 linguri ulei masline

Mod de preparare

Pestele daca este intreg, il curatam bine, inlaturam capul si maruntaiele si-l filetam.

1/2 din fileu il portionam in bucati cam de 2 cm.

Intr- un  borcan cu capac etans, asezam un rand de peste, apoi un rand de ceapa presaram putin coriandru macinat, stropim cu un pic de sos de rodii, apoi repetam peste, ceapa, coriandru si sos de rodii, adaugam uleiul si inchidem etans cu capac. Lasam la frigider o ora.

Inainte de a servi, se adauga feliutele de rosii si de salata.

Se serveste cu cartof copt, cartofi wedges sau natur.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de scrumbie cu cartof copt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plachie de peste

Postat de rocsi_1612

Plachie de peste

Pestele il curatam, il spalam bine si il tamponam cu servetele de bucatarie. Il taiem in doua bucati si-l condimentam pe ambele parti cu sare si piper. Rosiile le coacem intr-o tigaie grill si...

Citeste continuarea

Crap cu bulion, lamaie si mujdei de usturoi

Postat de Ina

Crap cu bulion, lamaie si mujdei de usturoi

Crapul se curata, se spala, se da sare si piper si se freaca cu usturoi. Se asaza intr-o tava cu ulei, in care s-a pus o bucata de hartie de copt pentru ca pestele sa nu se prinda de tava....

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.04.2020, 14:21
Bună...!
la 02.04.2020, 14:41
la 02.04.2020, 15:53
la 02.04.2020, 16:41
Buna!
la 02.04.2020, 17:19
Ce bunătate, așa cum ne-ai obișnuit!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking