Salata de sezon

Postat de marianascarlat in Salate
11 Apr 2013 | 4407 vizualizari
Salata de sezon

Am venit si cu salata pentru omleta! Sau pentru ce vreti voi!

Ingrediente

  • 2-3 rosii mari
  • 1/2 castravete
  • 1 legatura de ridichi
  • 1 legatura de ceapa
  • 1 salata verde
  • sare
  • otet bazmatic
  • ulei de care va place

Mod de preparare

Se spala bine sub jet de apa puternic ingredientele, mai ales salata(frunza cu frunza), se curata ceapa si ridichile de moate si frunze.Eu castravetele il las cu coaja, nu intotdeaua.

Taiem toate toate zarzavaturile asa cum ne place. Ceapa bucatele potrivite, rosiile felii, castravetele si ridichiile rondele subtiri, salata cum va place si le punem intr-un castron mare.

Saram(eu nu o prea fac), pumen otetul cat de putin sau de mult vrem(vara, cand rosiile sunt mai coapte si mai zemoase, nu pun nici otet) Iar la urma uleiul. Amestecam totul, bagam castronul 10 minute la frigider sau il lasam afara ca sa se amestece putin aromele si apoi servim!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sezon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata cu fasole alba, rosie, naut si legume de sezon

Postat de panacris

Salata cu fasole alba, rosie, naut si legume de sezon

Mix-ul de fasole din conservă se strecoară de lichidul din conservă, apoi se trece rapid sub un jet de apă rece, apoi se răstoarnă într-un bol încăpător. Ceapa și...

Citeste continuarea

Salata de sezon, cu tofu rumenit la tigaie

Postat de RODIMUR

Salata de sezon, cu tofu rumenit la tigaie

Se spală bine, sub jet, frunzele de salată verde și se lasă câteva minute să se scurgă de apă. Între timp, se curăță cepele verzi, se spală și se taie rondele. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2013, 11:01
Gustoasa si sanatoasa!
la 11.04.2013, 11:03
Gustoasa
la 11.04.2013, 11:12
la 11.04.2013, 11:38
Sa-nteleg ca m-ati scuzat pentru calitatea pozei si ati apreciat calitatea preparatului!
la 11.04.2013, 11:49
o ador delicioasa si sanatoasa

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking