Ingrediente
- 350 gr de sfecla fiarta si curatata
- 250 gr de radacina de telina
- 1 lingura sare
- 80 ml de otet alb bio
- piper
Mod de preparare
Fierbeti sfecla in apa cu sare sau coaceti-o la cuptor intr-o folie de aluminiu. Sfecla fiarta si racita bine se dă pe răzătoarea cu găuri mari. Se curata si se rade si telina pe răzătoarea cea mare. Se amestecă cu sfecla impreuna cu sarea si un pic de piper.
Apoi se toarnă oţetul şi se amestecă bine. Se lasa sa marineze 15 minute. Se pune salata în borcane, se apasa bine sa iasa lichidul la suprafata. O garnitura minunata la un gratar (carne, peste), la sarmale, la oua sau la o branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla cu radacina de telina la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|