Ingrediente
- 500 gr sfecla marinata in otet
- 1 ceapa rosie mica
- 1 conserva sprot afumat
- 1 conserva ton in ulei
- 1 lingura crema de hrean
- 1 lingura capere
- 1 lingurita otet balsamic
- 4 linguri maioneza
- 2 oua fierte
- sare
Decor: masline , ardei iute .
Mod de preparare
Taiati sfecla si ceapa rosie cubulete.
Curatati ouale de coaja. Unul dintre ele se toaca marunt .
Deschideti conservele.
Puneti intr-un bol de portelan toate ingredientele si amestecati.
Gustati si, daca mai este nevoie, sarati sau acriti cu otet balsamic.
Atentie, conservele sunt sarate si s-ar putea sa nu mai fie nevoie de alta sare in preparat.
Decorati salata cu celalalt ou fiert, masline si ardei iute.
Dati salata la frigider. Este mai gustoasa servita rece.
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu sprot afumat si ton" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|