Ingrediente
- 4-5 sfecle mici
- 4 portocale
- 1 lingura ulei de masline Costa D’Oro
- 1 crenguta de rozmarin proaspat
- 1 lingura de miere
- 1 lingurita otet balsamic
- 2 lingurite migdale prajite
- un varf de cutit de sare
Mod de preparare
1.Spalati foarte bine sfecla,apoi o puneti la fiert cu apa cat s-o acopere, pana se inmoaie bine.Puteti alege si varianta coacerii la cuptor(eu una o prefer). Dupa ce s-a fiert/copt o curatati de coaja,apoi o taiati rondele.
2.Portocalele se curata de coaja si se taie rondele.Jumatate dintr-o portocala o stoarceti, pentru a folosi sucul la dressing.
3.Taiati frunzele de rozmarin foarte fin.
4.Prajiti migdalele intr-o tigaie care nu lipeste.Cat timp se prajesc amestecati mereu pentru a nu se arde.
Dressing:
Amestecati intr-un bol rozmarinul,mierea,otetul balsamic,sarea si uleiul de masline Costa D’Oro.
Asezati rondelele de portocalele si sfecla pe o farfurie,iar inainte de servire turnati sos peste ele si presarati migdale zdrobite.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|