Salata de sfecla rosie si portocala

Postat de MotanLaOale in Salate
28 Oct 2011 | 4920 vizualizari
Salata de sfecla rosie si portocala

Am vazut-o undeva si am zis sa o incerc. Reteta oricinala este cu sfecla cruda dar a mea era asa tare ca a trebuit sa o coc. A fost buna si asa.

Ingrediente

  • 2-3 sfecle rosii mai mici
  • 1 portocala
  • 1 ceapa rosie mica
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • menta (de preferat proaspata)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Sfecla se curata si se taie in felii potrivite (in reteta originala).

Sfecla daca este tare se poate coace sau fierbe (pana intra furculita usor in ea), se curata si se taie in bucati potrivite.

Portocala se curata de coaje si de pielita alba (fiecare felie) si se rupe in bicati mai mici.

Ceapa se curata si setaie rondele.

Se pun intr-un castron, se adauga sare si piper, patrunjel si menta tocate si se amesteca usor.

Se lasa la frigider cel putin 2 ore pentru intrepatrunderea aromelor.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie si portocala" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de sfecla rosie, portocale si branza cremoasa

Postat de mihaelar63

Salata de sfecla rosie, portocale si branza cremoasa

Portocala se curata, se taie in doua si se feliaza. Branza cremoasa se taie cu in cubulete cu grija ca sa nu se sfarme . Sfecla coapta se curata si se marunteste ....

Citeste continuarea

Salata Movilita

Postat de RODIMUR

Salata Movilita

Legumele se curăță, se spală și se fierb la aburi, sau în mod obișnuit. Oul se fierbe tare și după ce se răcorește, se curăță de coajă. Când legumele au fiert, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.10.2011, 11:26
ce combinatie!!
la 28.10.2011, 11:39
A iesit buna sa stii
la 28.10.2011, 13:37
cred ca-i tare buna
la 28.10.2011, 14:01
la 28.10.2011, 14:37
foarte rafinat

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking