Salata de vinete cu perle de branza

Postat de mihaelar63 in Salate
28 Iul 2015 | 2896 vizualizari
Salata de vinete cu perle de branza

Saptamanal cate o reteta noua cu vinete . De aceasta data mi-a azut ochii pe o cutie cu perle de branza proaspata . Am pus salata de vinete cu perlute intr-o caserola si am servit -o la gradina in foisor :d Combinatia a fost foarte apreciata . Ca imbunatatiri pe viitor- as aduga si patrunjel tocat si as reduce ceapa .

Ingrediente

  • 2 vinete -1kg
  • 1 ceapa
  • 200 gr iaurt grecesc cremos
  • 200 gr perle branza proaspata
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper facultativ
  • ceapa verde , ardei pentru servit

Mod de preparare

  1. Vinetele se coc pe gratar sau in cuptor . se curata si se toaca .
  2. ceapa se curata , se spala si se toaca marunt .
  3. Intr-un vas se pun vinetele tocate , ceapa tocata , iaurtul., branzica , sare si se amesteca .
  4. La sfarsit se incorporeaza treptat si uleiul .
  5. Se serveste rece impreua cu legumele preferate .
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu perle de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata de legume cu rucola si piept de pui

Postat de merisor67

Salata de legume cu rucola si piept de pui

Spalam bine si scurgem de apa, legumele si rucola. Le taiem rondele sau cuburi, cum le preferam. Eu le-am feliat rondele cu dispozitivul din dotarea Salad Smart Chef, imi place ca le feliaza...

Citeste continuarea

Salata cu paste, rosii si ciuperci

Postat de mirela0911

Salata cu paste, rosii si ciuperci

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurs si se lasa la racit. Se curata si se spala legumele. Ceapa se taie rondele mai groase....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.07.2015, 12:07
ce-mi place ideea ta , fara maioneza ...super buna
la 28.07.2015, 12:07
interesant
la 28.07.2015, 12:12
Anca se pare ca maioneza nu mai este pe placul nostru asa ca incercam alte combinatii
la 28.07.2015, 12:12
Vladimir astept si eu cu interes varianta ta > Sunt curioasa ce condimentverdeata i-ai asocia
la 28.07.2015, 12:15
Interesanta combinație!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking