Salata ruseasca cu conopida proaspata

Postat de ctlina in Salate
2 Apr 2021 | 2229 vizualizari
Salata ruseasca cu conopida proaspata

Dupa cum vedeti am facut-o de Craciun :) O varianta cu conopida in loc de cartofi.  https://www.blogulluicatalina.com/2021/02/salata-ruseasca-cu-conopida-proasppata.html

Ingrediente

  • 300 g de conopida fiarta 'al dente'
  • 1 morcov fiert
  • 2 felii de jambon /sunca
  • 1/2 ardel rosu
  • 1/2 conserva de mazare (130 g)
  • 8-10 castraveciori mici
  • 3 linguri bune de maioneza
  • 1 lingurita mustar
  • sare, piper
  • decor: maioneza , un ou fiert, ardel rosu si verde

Mod de preparare

Fierbeti buchetele de conopida  si morcovul 'al dente' in apa sarata -10 minute.
Lasati sa se raceasca, curatati morcovul. Fierbeti oul 10 minute si puneti-l la racit in apa rece. Ardeiul si castraveciorii se taie cubulete mici.
La fel si morcovul, jambonul si conopida fiarta.
Mazarea se scurge bine. 
Se pun toate ingredientele intr-un castron si se amesteca . Se adauga maioneza , mustarul, se pune sare si piper si se amesteca. Se face o forma de dom cu ajutorul unui castron si se depune pe o farfurie.  Se decoreaza cu un pic de maioneza si apoi dupa preferinta. Se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata ruseasca cu conopida proaspata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de Boeuf

Postat de Dya

Salata de Boeuf

Spălăm bine pulpa de vită, o porţionăm şi o punem la fiert într-un vas mai mare, plin cu apă (deoarece   are nevoie de un timp îndelungat de fierbere). Separat...

Citeste continuarea

Salata de icre

Postat de AdrianUdrea

Salata de icre

Se pune apa la fiert cu putina sare, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga grisul in ploaie. Se amesteca bine pana cand se ingroasa ca o budinca, apoi se lasa sa se raceasca. Se mixeaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.04.2021, 20:01
la 02.04.2021, 20:09
O salata foarte buna
la 02.04.2021, 21:47
la 03.04.2021, 09:50
Buna!
la 03.04.2021, 15:31
Gustoasa!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking