Salata speciala Panacris

Postat de panacris in Salate
7 Sep 2012 | 3971 vizualizari
Salata speciala Panacris

O combinatie ce chiar mi/a iesit:D E foarte racoritoare si satioasa! :-*

Ingrediente

  • cartofi rosii de Covasna 4 bucati,
  • morcovi 2 bucati,
  • castraveti murati de vara 4 bucati,
  • oua de prepelita 30 de bucati,
  • file de hering afumat 100 g,
  • iaurt grecesc 250 ml,

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, apoi se trec in apa rece se decojesc si se taie cuburi mai mari. Morcovii se fierb separat (mie mi/au ramas de la ciulama:D), apoi se feliaza. Ouale de prepelita se fierb in apa cu ptuina sare, cca. 8 minute, apoi se trec in apa rece si se curata de coaja si se taie rondele. Castravetii murati (covasiti cum se spune in Ardeal, adica murati doar cu sare si o felie de paine!) se taie rondele fine. Fileul de hering se marunteste, eventula daca are cate oase se dau deoparte. Intr/un vas incapator se amesteca usor toate ingredientele, adaugandu/se iaurtul, amestecandu/se in continuare usor pana se inglobeaza. Se serveste rece simpla sau cu paine.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata speciala Panacris" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Salata de vinete cu ardei copt

Postat de Pungasa_Rogue

Salata de vinete cu ardei copt

Se spala vanata si ardeii si se coc la flacara aragazului. Se pun intr-o cratita, se presara sare grunjoasa peste ele si se acopera cu un capac, lasandu-le sa se inmoaie circa un sfert de ora....

Citeste continuarea

Salata de vinete cu maioneza

Postat de AdrianUdrea

Salata de vinete cu maioneza

Se coc vinetele, se pun intr-un vas si se presara sare peste ele apoi se acopera vasul si se lasa asa 10-15 minute, dupa care se curata vinetele sub jet de apa rece. Se lasa intr-o sita la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.09.2012, 16:19
Uau, ce bunatate .....am ingitit in sec......buuuuuna! :
la 07.09.2012, 16:22
E cam scumpică porţia dar merită cu prisosinţă
la 07.09.2012, 16:27
la 07.09.2012, 16:38
buna salata ta speciala
la 07.09.2012, 16:38

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking