Salata speciala Panacris

Postat de panacris in Salate
7 Sep 2012 | 3856 vizualizari
Salata speciala Panacris

O combinatie ce chiar mi/a iesit:D E foarte racoritoare si satioasa! :-*

Ingrediente

  • cartofi rosii de Covasna 4 bucati,
  • morcovi 2 bucati,
  • castraveti murati de vara 4 bucati,
  • oua de prepelita 30 de bucati,
  • file de hering afumat 100 g,
  • iaurt grecesc 250 ml,

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, apoi se trec in apa rece se decojesc si se taie cuburi mai mari. Morcovii se fierb separat (mie mi/au ramas de la ciulama:D), apoi se feliaza. Ouale de prepelita se fierb in apa cu ptuina sare, cca. 8 minute, apoi se trec in apa rece si se curata de coaja si se taie rondele. Castravetii murati (covasiti cum se spune in Ardeal, adica murati doar cu sare si o felie de paine!) se taie rondele fine. Fileul de hering se marunteste, eventula daca are cate oase se dau deoparte. Intr/un vas incapator se amesteca usor toate ingredientele, adaugandu/se iaurtul, amestecandu/se in continuare usor pana se inglobeaza. Se serveste rece simpla sau cu paine.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata speciala Panacris" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Salata de boeuf cu limba afumata

Postat de MotanLaOale

Salata de boeuf cu limba afumata

Morcovii si albitura se curata si se pun la fiert in apa cu sare intregi. Cartofii se fierb in coaje in apa cu sare. Mazarea se fierbe in apa. Se lasa la racit toatele. Se toaca toate...

Citeste continuarea

Pepene galben umplut cu salata de fructe

Postat de Pungasa_Rogue

Pepene galben umplut cu salata de fructe

Se spala pepenele, se sterge cu un servetel de hartie si se cresteaza. Se elimina semintele, apoi se scobeste, lasand coaja groasa de aproximativ 1 cm. Perele se spala, se curata de coaja si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.09.2012, 16:19
Uau, ce bunatate .....am ingitit in sec......buuuuuna! :
la 07.09.2012, 16:22
E cam scumpică porţia dar merită cu prisosinţă
la 07.09.2012, 16:27
la 07.09.2012, 16:38
buna salata ta speciala
la 07.09.2012, 16:38

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking