Salata Viviana Royal

Postat de nico15 in Salate
7 Noi 2010 | 4322 vizualizari
Salata Viviana Royal

Reteta este a realizatoarei de emisiuni gastronomice "Viviana en ti coccina" din Costa Rica, Viviana Munoz.

Ingrediente

  • 125 gr maioneza light
  • 125 gr iaurt degresat
  • 2-3 linguri de miere(zahar)
  • 1 lingurita de sare
  • 125 gr telina tocata foarte marunt cubulete(fruct)
  • 125 gr stafide
  • 350-400 gr mere cu coaja taiate in cubulete mici
  • 500-750 gr varza alba taiata in fisii foarte fina
  • 100 gr de migdale
  • cateva rosii chery si boabe de porumb pentru design

Mod de preparare

 

Se taie merele in cubulete cu coaja,
Se amesteca cu maioneza, iaurtul, mierea(zaharul) sare, telina cubulete, si stafide.Dupa ce s-au amestecat se adauga si varza, taiata fasii foarte fine. La sfarsit se adauga migdalele amestecandu-se din nou si se da la frigider pana in momentul servirii.

Pentru dessign-ul farfuriei se pot intercala straturile de salata intre ele se poate pune sfecla rosie taiata cubulete.

Se poate aranja in diferite feluri ca in fotografiile atasate.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Viviana Royal" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Salata calda de fasole

Postat de andaoana

Salata calda de fasole

Fasolea o punem intr-o strecuratoare (daca este fasole din conserva) si o clatim cu apa rece. O lasam sa se scurga bine. Spanacul il spalam bine, frunza cu frunza. Ceapa rosie o taiem...

Citeste continuarea

Pui cu legume in aspic

Postat de eumimi

Pui cu legume in aspic

Punem pieptul de pui la fiert impreuna cu ceapa taiata in 6, usturoiul taiat in cubulete, sarea si boabele de ienibahar. Lasam pe foc pana cand pieptul de pui este fiert bine. Fierbem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2010, 21:25
Super si asta
la 10.05.2011, 16:09

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking