Ingrediente
- 1 bucată medie telină
- 2 bucăți mere ionatan
- frunze de rucola / salată verde
- miez de nucă
- sare de mare
- piper proaspăt măcinat
- ulei de măsline
- zeamă de la o lămâie
- boabe de struguri / roșii cherry
- 100 ml iaurt
Mod de preparare
Țelina și merele se curăță, se taie cubulețe, se stropesc cu zeama de lămâie, ca să nu se oxideze. Salata se montează, chiar înainte de servire. Iaurtul se asezonează de sare, piper și puțin ulei de măsline. Se pun un strat de rucola sau salată verde, într-un vas/bol încăpător. Cuburile de țelină, mere și miezul de nucă mărunțit se amestecă cu dressingul din iaurt. Aici, ar fi trebuit să pun și boabele de struguri, dar din păcate am uitat de ele și am folosit roșii cherry ;) Amestecul de mai sus se așază peste frunzele de salată, se ornează cu miez de nucă mărunțit și boabe de struguri/ roșii cherry.
O salată simplă și la îndemâna oricărei gospodine, chiar și începătoare.
Spor și poftă bună! :-*
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Waldorf a la Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|