Ingrediente
- 1 ,5/ 1 buc salau
- 200 g prosciutto
- 200 g codite ciuperci
- 2 buc. usturoi verde
- 1 legatura patrunjel verde
- 100 ml ulei masline
- 500 g cartofi no mici-i fierti intregi
- sare
- piper
- lamaie
Mod de preparare
Pestele curatat si spalat se sareaza, se pipareaza si se stropeste cu lamie si ulei.
Coditele de ciuperci, usturoiul si o parte din patrunjel se toaca se sareaza, se pipareaza si se amesteca cu putin ulei.
Umpleti pestele cu amstecu de ciuperci.
Infasurati pestele in felii de prosciutto .
Salaul se pune in cuva aparatului se stropeste cu restul de ulei si se seteaza aparatul pe functia coacere pentru 40 minute.
La jumatatea timpului am intors salaul - aici s-a desfacut prosciutto . Cred ca se poate renunta la intoarcere.
Tot acum am pus si cartofii noi fierti intregi .
Serviti salaul cu cartofi noi cald, presarat cu mult patrunjel .
Obligatoriu este insotit de feli de lamie si salata preferata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu ciuperci si cartofi noi - la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|