Sandvis cu peste crocant si sos american

Postat de Satisfyyourcravings in Peste
24 Noi 2016 | 3005 vizualizari
Sandvis cu peste crocant si sos american

Ingrediente

  • Pentru sos:
  • 3 linguri maioneza din iaurt (poate fi inlocuita cu maioneza obisnuita sau iaurt)
  • 2 castraveti murati mici, tocati
  • sos picant (optional) - eu am folosit Tabasco verde
  • 1 fir ceapa verde, tocata
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • sare/piper
  • putina paprika afumata
  • un praf oregano si cimbru uscate
  • pudra de ceapa si usturoi pudra
  • fulgi de chili (optional)
  • Pentru peste:
  • 1/2 cana faina
  • 1/4 cana malai
  • putina paprika afumata
  • oregano uscat
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
  • pudra de ceapa
  • 1 ou
  • 2 bucati filet de peste alb (eu am folosit Tilapia, dar se poate inlocui cu pangasius sau alt peste de apa dulce)
  • ulei vegetal pentru prajit
  • Pentru servit:
  • 2 baghete mici, italiene
  • salata iceberg
  • felii de rosii
  • bucati de lamaie

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru sos, intr-un bol si se pastreaza la figider pana in momentul utilizarii. 

Se amesteca faina cu malaiul, sare, piper si condimente intr-o farfurie, iar in alta se bate oul ca pentru omleta. 

Se incalzeste ulei intr-o tigaie, la foc mediu spre mare. 

Se dau bucatile de peste prin faina, apoi prin ou, apoi iar prin faina, indepartand excesul de fiecare data. Se prajesc 2-3 minute pe parte in functie de grosime. 

Se scot pe prosoape de hartie si se presara sare deasupra. 

Baghetele se incalzesc cateva minute, in cuptorul preincalzit, se taie longitudinal in doua si se unge interiorul fiecareia cu sosul obtinut anterior, apoi se adauga bucatile de peste, salata iceberg si rosiile. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu peste crocant si sos american" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute din peste

Postat de Ksenya

Chiftelute din peste

  Pestele il decongelam si-l filetam, scoatem carnea de pe oase inlaturam pielea, inca odata verificam atent de oase. Va rezulta 700 g de file.  Painea o rupem bucatele si o punem...

Citeste continuarea

Pasta de ton cu castraveti murati

Postat de mirela0911

Pasta de ton cu castraveti murati

Mai intai se pune pestele ton maruntit intr-o sita sa se scurga bine de ulei, eventual chiar presat cu dosul unei linguri pentru a se scurge mai bine. Castravetii murati se taie in cubulete...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2016, 21:46
Daca e crocant, ma bag ...
la 24.11.2016, 21:50
Eu vreau sa schimb pestele cu pui! Arata super!
la 24.11.2016, 22:07
ce bun e
la 24.11.2016, 22:21
la 24.11.2016, 22:23
Wow! Deosebit de bun! Ce reteta minunata!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking