Sandvis deschis cu rucola, branza albastra si smochine marinate in vin

Postat de Satisfyyourcravings in Sandvisuri
29 Mai 2018 | 2565 vizualizari
Sandvis deschis cu rucola, branza albastra si smochine marinate in vin

Ingrediente

  • 1 ciabatta mare sau 3 mici
  • 70 grame rucola
  • 200 grame branza albastra (eu am folosit Stilton)
  • 3 smochine proaspete
  • 100 ml vin Porto
  • 1 lingura miere
  • piper

Mod de preparare

Ciabatta se taie in jumatate logitudinal si se prajeste, fara ulei, pe o tigaie grill pana devine crocanta. 

Intre timp, se amesteca vinul cu mierea intr-un vas mic. Se taie smochinele in 4-6 bucati fiecare si se adauga in mixul obtinut anterior. Se lasa la marinat 10 minute. 

Se taie jumatatile de ciabatta in felii nu foarte subtiri (daca sunt ciabatta mici- in jumatate, daca este folosita cea mare - in 3-4 bucati). Se adauga rucola deasupra, apoi felii de branza albastra, bucati de smochine marinate (mixul de vin se poate pastra pentru un alt preparat), iar la final se presara cu piper negru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis deschis cu rucola, branza albastra si smochine marinate in vin" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sandwich pentru zmei

Postat de panacris

Sandwich pentru zmei

Ciupercile se feliază și se trag în puțin ulei de măsline, atât cât să se înmoaie, cca. 5 minute la foc iute, neacoperit. Între timp scoatem ingredientele din...

Citeste continuarea

Croque monsieur

Postat de caroline

Croque monsieur

Incalzim cuptorul la 200 grade .  Intre timp ungem doua felii cu unt si le asezam cu partea unsa in jos pe o tava tapetata cu hartie de copt .  Ungem apoi feliile cu smantana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.05.2018, 22:18
la 29.05.2018, 22:33
la 31.05.2018, 17:07
la 03.06.2018, 10:33
Bun!
la 08.06.2018, 08:52

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking