Sandvis la cuptor

Postat de Valclaudia in Sandvisuri
24 Oct 2012 | 2746 vizualizari
Sandvis la cuptor

delicios! ... (daca va place foietajul)

Ingrediente

  • aluat foietaj
  • crema de branza "Ceva Fin" Delaco
  • cascaval feliat, Delaco
  • condimente, dupa gust
  • un gogosar (cu tenta iute)
  • ridiche alba + ierburi mediteraneene

Mod de preparare

Am impartit aluatul foietaj in 4, am uns fiecare portie de aluat cu crema de branza, am condimentat cu putina vegeta si piper si am introdus tava pentru 20 min. in cuptorul preincalzit la 180 grade.

Dupa ce s-au rumenit portiile de aluat, le-am scos din cuptor si am asezat deasupra fiecarei bucati cate o felie de cascaval (feliat) Delaco.Apoi am adaugat felii de gogosar si ridichi peste care am presarat ierburi mediteraneene.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sandwich-uri cu chifle la cuptor

Postat de rocsi_1612

Sandwich-uri cu chifle la cuptor

Chiflele: Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva, o punem peste faina. Adaugam oul, incepem sa le amestecam. Punem smantana, iaurtul, framantam bine,...

Citeste continuarea

Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

Postat de Bucataras

Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

Mai mereu cand pregatesti o friptura, iti mai ramane o parte pe care nimeni nu vrea sa o mai consume. O idee buna de a preveni risipa e sa folosesti si resturile ramase, pregatind un sandvis de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.10.2012, 19:34
Mmmmm,bun!
la 24.10.2012, 19:41
Bunnnnn
la 24.10.2012, 19:41
Super! Iar, ridichea alba e preferata mea
la 24.10.2012, 19:43
Si mie imi place combinatia ta si imi place si cum ai decorat farfuria,sa-ti fie de bine
la 24.10.2012, 19:45
grozav

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking