Sandvis miriapod Fan Delaco

Postat de Constelatialeu in Sandvisuri
17 Oct 2013 | 4508 vizualizari
Sandvis  miriapod Fan Delaco

Imi plac concursurile astea care te provoaca,nu stiu daca ce o sa va prezit e wow sau e huooo,dar asta m-a dus capul in dimineata asta.Poate in alte dimineti voi avea mai multa inspiratiune......

Ingrediente

  • miez de lapte natur
  • miez de lapte branza calcica
  • felii de paine
  • castravete
  • masline
  • ceva fin cremos
  • cascaval
  • ardei rosu
  • salam sasesc
  • cantitatile sunt variabile,in functie de dimensiunile sandvisului

Mod de preparare

Si acum sa-i dam drumul la imaginatie.Mi-am dorit un miriapod indragostit de ,de....,pai cum de cine,de dumnealui Delaco.Delaco care este bun,divers si mereu aproape de noi.Asa ca i-am dat drumul la treaba,montand un miriapod,din felioare de paine pe care le-am taiat rotund,le-am uns cu ceva fin,am pus salam sasesc,apoi felioare de branza natur.M-am jucat cu ardeiul,castravetele,maslinele,cascavalul pana mi-a iesit miriapodul.Am sa las pozele sa vorbeasca,ca eu iar trancan mult si fara folos.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis miriapod Fan Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ou cu muschi tiganesc in chifla

Postat de Pungasa_Rogue

Ou cu muschi tiganesc in chifla

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se taie un capac la chifla si se scobeste de miez, se pun feliile de muschi tiganesc in interior, apoi se pune oul si putina sare. Se pune capacul la...

Citeste continuarea

Ce poti pregati daca ai ramas cu pui de la ultima friptura? Tacos cu pui, cous cous si parmezan

Postat de AlexTeacher

Ce poti pregati daca ai ramas cu pui de la ultima friptura? Tacos cu pui, cous cous si parmezan

Alegeti puiul de oase si tocati-l marunt; Adaugati 2 linguri de ulei de masline in tigaie; Caliti puiul in tigaie, asezonati dupa gust...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2013, 10:15
Ce dragut!Imi place!
la 17.10.2013, 10:15
E super dragut si simpatic!!!
la 17.10.2013, 10:16
super draguuut!
la 17.10.2013, 10:17
Ala da! Pentru Eliza mea l-ai facut asa-i?
la 17.10.2013, 10:19
Multumesc,dragilor !

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking