Sandvisuri din vinete

Postat de laylalala in Aperitive / Garnituri
1 Mar 2011 | 4296 vizualizari
Sandvisuri din vinete

Ingrediente

  • 100 gr feta, sfaramitata
  • 2 catei de usturoi, zrobiti
  • 80 gr pesmet
  • 2 linguri parmesan ras
  • ½ lingurita busuioc uscat, maruntit
  • 1 ou
  • 1 albus
  • sare
  • 12 rondele de vinete (de aprox. 0,5 cm grosime)
  • 6 rondele de rosii
  • 6 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Amesteca feta cu usturoiul. Pesmetul amesteca-l cu parmesanul si busuiocul. Oul bate-l impreuna cu albusul si un praf de sare. Pentru un sandvis pe o rondea de vinata unge 1 lingurita de branza, adauga o felie de rosie, unge iar cu 1 lingurita de feta apoi acopera cu inca o rondea de vanata. Da sandvisurile prin amestecul cu ou apoi prin cel cu pesmet.

Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste sandvisurile pe ambele parti pana cand s-au rumenit si s-au facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvisuri din vinete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

CLĂTITE APERITIV CU PUI, CIUPERCI, BAMBUS ȘI MUGURI DE FASOLE

Postat de panacris

CLĂTITE APERITIV CU PUI, CIUPERCI, BAMBUS ȘI MUGURI DE FASOLE

Ouăle se bat energic cu un praf de sare, adăugându-se concomitent apa minerală și făina, până ce se obține un aluat fluid, de consitența smântânei lichide, ce se...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu branza si carnati

Postat de mirela0911

Aperitiv tarta cu branza si carnati

Intr-un bol se pune faina si sarea si bicarbonatul. Untul se taie in bucatele mici si se framanta cu varful degetelor impreuna cu faina pana se obtine un aluat nisipos. Se adaua apa rece si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.03.2011, 19:28
la 01.03.2011, 20:03
la 01.03.2011, 20:35
interesant
la 01.03.2011, 22:03
super interesant...ce fata harnica
la 01.03.2011, 23:30
gustos

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking