Sandwich Cald a la Anda – pentru 1 persoana

Postat de nico15 in Aperitive / Garnituri
21 Feb 2011 | 6018 vizualizari
Sandwich Cald a la Anda –  pentru 1 persoana

Ingrediente

  • 2 felii de paine Ana Pan
  • 15 g unt
  • 100 g bacon/ kaizer/costita
  • 50 g de cascaval
  • 1 ceapa rosie mai mica
  • 1 ou
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se ung ambele felii de paine cu unt in strat foarte subtire, se taie baconul(costita) si se adauga pe ambele felii de paine, se rade cascavalul pe razatoarea mica si se aseaza pe ambele felii, se taie ceapa julien sau rondele si se adauga si se pe ambele felii. Se aseaza feliile de paine una peste alta si se face un sandwich. Se ia un ou si se bate bine, se va trece sandwich-ul prin ou dupa care se va pune intr-o tigaie la prajit in uleiul deja incins, se prajeste pe ambele parti, dupa care se va scoate pe servetele absorbante si se va lasa in asteptare pentru a fi taiat in triunghi. Este deosebit de bun, dar este o bomba calorica, mare atentie.

Pofta Buna.


Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich Cald a la Anda – pentru 1 persoana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv chiftelute cu ton

Postat de gaby_d

Aperitiv chiftelute cu ton

Mod de preparare Chiftelute cu ton Da prin masina de tocat, pe rand, ceapa curatata, cartoful spalat si curatat, sunca si patrunjelul. Pune-le pe toate intr-un bol. Scurge bine tonul si...

Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute cu crema de branza si jambon

Postat de RODIMUR

Aperitiv oua umplute cu crema de branza si jambon

Se pun ouăle la fiert în apă rece cu sare. După timpul recomandat pentru fierberea ouălor tari, se iau de pe foc și se pun la răcit, după care se curăță de coji. Se taie ouăle...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2011, 23:03
bune bune
la 21.02.2011, 23:05
pai cine stie mai bine sa ne faca poftele decat mama?
la 21.02.2011, 23:12
Cat de bineee arata!!!
la 21.02.2011, 23:42
la 21.02.2011, 23:49
poi de ce bomba?ca e f bun ....

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking