Saramura cu crap proaspat

Postat de eumimi in Crap / Caras
25 Apr 2016 | 3141 vizualizari
Saramura cu crap proaspat

Pentru ca de Florii se mananca peste, a trebuit sa facem si noi. Bineinteles la gratar.

Ingrediente

  • 1 peste mai mare
  • 1 capatana de usturoi
  • 3-4 fire de usturoi verde
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Mai intai curatam pestele, il taiem rondele si il spalam bine. Presaram deasupra lui sare si piper. Rupem folie de aluminiu, o ungem cu ulei si punem cate o bucata de peste si o rulam. Punem rulourile astfel formate pe gratar si le lasam pe ambele parti aprox. 40 de minute pe ambele parti, apoi desfacem folia de aluminiu si lasam sa se mai rumeneasca putin pestele.

Rosiile le coacem pe gratar si apoi le curatam de coaja si le pasam. Usturoiul il pisam bine.

Punem intr-o craticioara 1 cana de apa, rosiile pasate si jumatate din cantitatea de usturoi , sare si piper si lasam la fiert 30 de minute. Adaugam si restul de usturoi pisat si putem stinge focul.

Servim pestele fript cu saramura de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura cu crap proaspat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Saramura de crap

Postat de susu

Saramura de crap

Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore. Ungem o foaie de aluminiu cu ulei de masline, asezam cate 3 buc de peste si-i ungem si pe...

Citeste continuarea

Saramură din 3 peşti

Postat de sisterskitchen

Saramură din 3 peşti

1.Peştele se curăţă de solzi şi maţe; dacă este prea mare pt grătarul sau plita pe care o aveţi se porţionează. Unii specialişti în saramură lasă crapul cu solzi şi îi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2016, 11:53
Bun rau!!!
la 25.04.2016, 12:11
la 25.04.2016, 12:20
un deliciu
la 25.04.2016, 12:26
Ce bine arata!
la 25.04.2016, 12:42
Pesteeee bun!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking