Postat de Sylvia in Pastrav 18 Dec 2010 | 32578 vizualizari
O mancare romaneasca plina de arome si culoare, binevenita la orice ocazie si care imbraca parca de minune haina iernii ....o gasesc foarte potrivita si pentru mesele de Sarbatori.
la 22.12.2010, 11:34 Multumesc de laude am reusit cu pozele
la 26.12.2010, 22:16 Foarte bun
la 27.03.2011, 23:09 nu exista cuvinte care sa exprime cat de bun este.........
o reteta excelenta, va recomand tuturor silvia esti taaaaare
la 03.04.2011, 21:49 Miuta, multumesc de laude
la 03.04.2011, 21:51 Clauss ma bucur tare ca ti-a placut reteta si multumesc mult de laude, imi face placere cand cineva testeaza o reteta si e multumit
la 02.06.2011, 22:33 astazi voi prepara din nou pastrav. multumim pentru super-reteta
la 06.04.2012, 22:33 adevarat,pozele arata super,ai talent si cred ca si pasiunea ta este mare pt gatit.ce parere ai de concursul :MasterChef??