Saramura de pui

Postat de Constelatialeu in Pui
14 Aug 2017 | 4763 vizualizari
Saramura de pui

Daca tot am facut gratar, am pus si de-o saramura de pui, ca mergea la fix lana saramura de scrumbie.....au aparut si niste mici pe acolo, se plictiseau singuri....:))))

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui intregi
  • sare grunjoasa
  • ceapa
  • ardei gras
  • rosie
  • un polonic de rosii+ ardei ( ca tot faceam amestecul asta pentru iarna)
  • 3-4 rondele de ardei iute

Mod de preparare

Ne apucam sa curatam si sa dezosam pulpele, partea cu os si tartita o taiem si o frigem asa, restul pulpei o dezosam. Asezam pe patul de sare intai cu partea cu piele, apoi cand s-au fript, le intoarcem.

Intr-un castron, asezam carnea de pui fripta si turnam polonicul cu rosii di ardei fierte, acoperim bine cat timp curatam legumele. Ceapa am copt-o in coaja, apoi am scos coaja si am desfacut ''foile'' coapte si le-am pus peste pui, am curatat si ardeiul gras si l-am taiat julien, iar rosia am tocat-o marunt, pentru ca a fost destula zeama n-am mai pus si apa.

La final, am adugat rondele de ardeiu iute si patrunjel.

Sa aveti pofta, ca noi ne-am facut-o. Cand faci treaba, ti se face si foame, una din aia de lup.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cannelloni cu pui

Postat de Dya

Cannelloni cu pui

Se toaca pieptul de pui ori se taie marunt. Se potriveste de gust cu sare si piper. Se adauga ceapa verde maruntita, branza si cascavalul trecute prin razatoare, smantana si un ou. Se...

Citeste continuarea

Pui la cuptor

Postat de rhapsody

Pui la cuptor

1. Spala puiul bine si pune-l intr-un vas incapator, pune deasupra saramura cat sa il acopere si baga vasul in frigider pentru 24 h. In caz ca ramane o parte neacoperita te duci si rasucesti puiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.08.2017, 10:31
ce pofta mi-ai facut
la 14.08.2017, 10:36
buna buna
la 14.08.2017, 10:41
Gustoasă mâncare, mai ales cu mămăliguță...!
la 14.08.2017, 11:43
ce-ai mai gatit!
la 14.08.2017, 11:45
Ce bunatate ai facut!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking