Saratele patratele cu sunca si cascaval

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
28 Apr 2015 | 4777 vizualizari
Saratele patratele cu sunca si cascaval

Facute tot pentru picnic.

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj
  • 1 ou
  • 50g sunca feliata
  • 100g cascaval
  • sare grunjoasa
  • piper
  • seminte de mac

Mod de preparare

Aluatul se lasa la dezghetat.

Galbenusul se bate bine cu putin lapte.

Aluatul se pune pe foaia de copt (de marimea tavii) si se indreapta cu facaletul.

Se taie patrate de 3-4 cm si se pune in tava de copt.

Se despart patatele intre ele.

Se unge cu galbenus de ou fiecare patratel.

Se presara sare grunjoasa si piper.

Se pune o bucatica de sunca pe fiecare patratel.

Se rade cascaval pe toata suprafata.

Se presara uniform seminte de mac.

Se introduce in cuptorul preancalzit 20-25 minute, pana se rumenesc frumos.

Atentie la final ca se pot "bronza" prea tare, cum am patit eu.

Se lasa la racit.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele patratele cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui

Postat de Valclaudia

Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem margarina intr-un castron incapator, adaugam telemeaua de vaca si cea de oaie trecute pe razatoarea fina peste margarina,...

Citeste continuarea

Placinta cu spanac salbatic

Postat de caroline

Placinta cu spanac salbatic

Pregatim mai intai aluatul deoarece va necesita dospire.  Punem intr-un castron faina,oul,sare,drojdia zdrobita,laptele caldut ( nu fierbinte) si incepem sa framantam aluatul. Pe parcurs...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2015, 12:27
la 28.04.2015, 12:38
Bune !!!!
la 28.04.2015, 12:51
Vaaai, astea-s alea bune!
la 28.04.2015, 12:58
super bune!
la 28.04.2015, 13:08
Usor de facut si bune!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking